сайт
NEW

Business Club

Business Club

De stichting Business Club HVC' 10 heeft als doel om de voetbalvereniging HVC’10 structureel te ondersteunen en naar een hoger plan te brengen. Dit voor de jongste pupillen tot en met de senioren.

 

De stichting Business Club HVC’10 biedt ondernemers uit de regio Hoek van Holland en het Westland een professioneel platform aan om op een informele manier met elkaar te kunnen netwerken. Dit gebeurt door een aantal interessante bijeenkomsten per jaar te organiseren en elke thuiswedstrijd van het eerste elftal van HVC'10 is er gelegenheid om de wedstrijd met elkaar te bekijken. De groep ondernemers die aan de stichting is verbonden bestaat uit een groep van bijna 50 bedrijven. Wij bieden u een leuke manier om in contact te komen met andere ondernemers.

 

Meer weten over de Business Club?

Voor meer informatie over de Business Club kunt u de site bezoeken http://bc.hvc10.nl/ of contact opnemen of een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen aan de Business Club. Wij staan u graag te woord om meer over de stichting Business Club HVC’10 te vertellen.

 

Telefoon:

Ronald Doorewaard (06-13341405)